Kiszonka ta w jednym słoiku łączy smaki i właściwości jabłek i ziemniaków. Jabłka spożywane tuż przed i w ...
Robione ze zdziczałych jabłek, które nie widziały chemicznych środków ochrony roślin ani innych trucizn.Spożywane ...
Jest pełny naturalnej witaminy C,A,P,K,B,PP. Zawiera cała paletę soli mineralnych i drobnoustrojów niezbędnych do ...
Wspaniała kiszonka dla smakoszy, którzy rozkoszują się smakiem południowych owoców przygotowanych przez naszą kuchnię.
Uprawiane na lawie i zawierające całą paletę niezbędnych organicznych pierwiastków, minerałów i mikroorganizmów ...
Kiszone marchewki poza witaminami i mikroelementami charakterystycznymi dla kiszonek mają dużo naturalnego karotenu czyli ...
Papryka, szczególnie kiszona jest bogata w witaminy przede wszystkim C, A, B w całym zakresie oraz mikro i makroelementy. ...
Kiszona cebula ma wspaniały łagodny, lekko kwaśny smak. Może być dodatkiem do każdego dania lub też samodzielną ...
Kiszony barszcz czerwony z buraków rosnących na lawie dostarcza minerałów i normalizuje mikroorganizmy jelitowe. ...