
Kiszone marchewki poza witaminami i mikroelementami charakterystycznymi dla kiszonek mają dużo naturalnego karotenu czyli ...

Papryka, szczególnie kiszona jest bogata w witaminy przede wszystkim C, A, B w całym zakresie oraz mikro i makroelementy. ...

Kiszonka ta w jednym słoiku łączy smaki i właściwości jabłek i ziemniaków. Jabłka spożywane tuż przed i w ...

Jest pełny naturalnej witaminy C,A,P,K,B,PP. Zawiera cała paletę soli mineralnych i drobnoustrojów niezbędnych do ...

Wspaniała kiszonka dla smakoszy, którzy rozkoszują się smakiem południowych owoców przygotowanych przez naszą kuchnię.

Kiszona cebula ma wspaniały łagodny, lekko kwaśny smak. Może być dodatkiem do każdego dania lub też samodzielną ...

Kiszony barszcz czerwony z buraków rosnących na lawie dostarcza minerałów i normalizuje mikroorganizmy jelitowe. ...

Uprawiane na lawie i zawierające całą paletę niezbędnych organicznych pierwiastków, minerałów i mikroorganizmów ...

Robione ze zdziczałych jabłek, które nie widziały chemicznych środków ochrony roślin ani innych trucizn.Spożywane ...